BOTOX
Botox, pannrynko, ögonbrynslyft,fina linjer, marionette-linjer, sura mungipor, argrynka, Gummy Smile,tadköttvisning, Bunny Smile, migränbehandling, svettbehandling, tandgnisslingar,munrynkor.
DERMOMASSAGER
Innovativ vakuummassage av kroppen och det bästa sättet för eliminering av celluliter.En del specialister känner även till denna behandling under namnet "Endermologie".
DIAMOND MICRODERMABRASION
Modern teknik för att slipa huden, lager för lager till den önskade nivån.Behandling utförs genom att använda ett vakuummunstycke med slipstenar på toppen.
FETTFRYSNING
Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad som inte reagerar på kost och träning. Fettfrysning kan inte ersätta traditionell fettsugning men är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer.
Fettlösare Prostrolane Inner B
Prostrolane Inner B är en fettupplösande injektionsmetod. Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller.
FILLER
Juves filler- Figurha . Fransk filler som innehåller 1,25ml per spruta. Ger ett mjukt resultat med mycket volym. Vill man inte ha allt i läpparna kan resten fördelas i nasolabialvecken eller haka. Volym i läpparna Läppkonturer Fina linjer Fuktgivande för läppar.
Kavitationspeeling
Behandling av hud med ultraljudsvågor. Frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk.
Mesoterapi (inga nålar)
Det mest populära alternativet till injektionsbehandlingar. Preparat förs in i överhuden med hjälp av elektriska impulser som öppnar kanaler i cellmembranet.
Oxybrasion
Denna behandling innebär att man intensivt peelar döda hudceller. Med en handhållen spray och natriumkloridlösning avlägsnar man döda hudceller utan att irritera huden.
Radiofrekvens (RF)
Teknik för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor. Stramar åt huden, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, reducerar fett och celluliter. Går att använda på kropp och ansikte.
REVOFIL AQUASHINE BR
REVOFIL AQUASHINE för skinande och frisk hud. Ett nytt anti rynk koncept för hudföryngrande och vitaliserande behandling med hyaluronsyra och hudföryngrande ingredienser som ökar hud cell proliferation..
Ultrasound
Används för att föryngra huden, reducera porer och förbättra hudens elasticitet. Används också för att återfukta huden på djupet och jämna ut hudtonen.
Ultrasound Liposuction
Ny metod för att bli av med envisa fettdepåer på kroppen. Ultraljudsvågorna stimulerar även hudvävnad och förbättrar hudens förmåga att återbygga kollagen.
Laser permanent hårborttagning
Vi tillhandahåller lösningar för hårborttagning som passar för en mängd olika hudtyper och hårfärger. Vår SPS Professional 808 diodelaser. laserhårborttagningsmaskin är speciellt format för hårborttagning och hårsträckning, som används allmänt i skönhetssalonger och medicinska kliniker.